28.2.06

"Life is a roller coaster."

Oj, oj, oj.. Det har jammen vært litt av et kjør de siste dagene. Mens vi bodde på hostelet ble jeg frastjålet lommebok, shampo og dyne. De to siste har jeg kommet greit over, men lommeboken var kjip å miste. Førerkort, norsk og dansk visa-kort, det danske 'sygesikringskortet', et gammelt bilde av far Viggo med skjegg og et av Torhild, avisutklipp av fremmede menneskers bursdagshilsner, forsikringsbevis og medlemskort fra ansa og det danske sim-kortet mitt.

I tillegg til de forsmedelige tapene slet vi samtidig med å finne et skikkelig sted å bo. Jeg orker ikke gå gjennom alle opp- og og nedturene, men etter mye om og men sitter vi nå på en herlig leilighet i Little Italy. Du skal snart få en herlig video-tour gjennom leiligheten, men først får du nøye deg med et mobilskutt bilde av utsikten vår i panorama.



Du kan naturligvis klikke på bildet for å få det større. Helt til venstre kan du skimte en kronglete bakke. Denne er verdenskjent som den bratteste og mest svingete i verden. En av dem man har postkort av her. Rett frem omtrent ligger det en øy. Dette er Alcatraz. Med andre ord en ganske sweet utsikt. Når det er tåkete om kvelden sender tårnet på Alcatraz ut en stilig lyskjegle som sveiper over landskapet foran oss. Dette er noe annet enn den mørke hostelkjelleren vi var blitt vant til.

1 comment:

Anonymous said...

vi synes alt ser bra ut her fra yale university. bra prosjekt. veldig veldig veldig bra prosjekt. men klipp skjeggene for guds skyld. dere er ikke unger lenger.