19.2.06

Dag tre.

Som dagene før, ble dette også en dag i utforskningens navn. Men før vi forlot hostelet tok vi oss tid til å gi deg en liten titt inn på rommet vårt, Alcatraz. Thomas hygger seg i sengen mens Karl Asmund kommer med noen ferske kart-tips.



Dagene før hadde vi vært oppe i Haight-distriktet, men aldri helt opp til Upper Haight som visst nok skulle være et skikkelig kult område. Vi bestemte oss for å ta turen dit og å kombinere dette med vår første busstur. Etter at Marie og Maria hadde snudd på grunn av regnet, var vi en kjekk gjeng gutter som kom oss på buss nummer seks i retning Haight. Etter ti minutter på en buss som ikke var grunnleggende annerledes enn de vi har hjemme, stod vi på busstoppet og Calle tok ordet.



Det var vel ikke så fryktelig mye igjen av den berømte hippiestemningen i den legendariske gaten, men den hadde blitt erstattet av en meget fremtredende kjøp-kjøp-kjøp-stemning. Det var ganske vondt å gå fra butikk til butikk, finne lass av ting jeg ville kjøpe og vite at jeg skulle bo i denne dyre byen i tre måneder og dermed nok ikke kom til å kunne kjøpe noe av det.

Det er NBA All Star Weekend denne helgen og når kvelden kom skulle Calle, Rasmus og jeg se trepoengs- og dunkekonkurransen. Calle backet ut og da Rasmus og jeg hadde funnet en sportsbar hadde vi enten tatt feil av tiden eller så viste de den ikke. Det endte i alle fall opp med at vi ikke fikk sett noe basketball, men fikk spilt noen runder pool mot to amerikanere. Rasmus har lagt ut lagbildet vårt på bloggen sin og en link til denne finner du til høyre på siden.

No comments: