10.3.06

"Hva skjer sånn skolemessig a Jo?"
spør du. "Jo det skal du selvfølgelig få vite!" svarer jeg. Vi har hatt en del undervisning med spennende mennesker. Først og fremst er det John Kao, som vel er vår mann i SF. Han er tidligere Harvard-professor, filmprodusent og innovasjonsguru. Veldig fin, flink og hyggelig kar. En annen som bør nevnes er Kellie som leder senteret for Corporate Social Responsability på Berkley og forteller oss om hvordan man skal skape strategiske samarbeid mellom velgjørere og pengemakere. Når forelesningene er over har vi alltid tid til å sitte litt i ring og snakke.


Snart kommer jeg til å opprette en blog som handler om prosjektet vårt og hva som skjer med det mer faglige. På den måten kan denne siden få lov til å forbli en fritidsblog.

Dersom du lurer på ett eller annet er det bare å spørre, så skriver jeg en liten sak om det og frisker det muligvis opp med neon bilder eller et videoklipp også. Det er jo ikke til å unngå at øynene etterhvert blir vant til byen og da er det viktig å ha noen andre som kan stille friske spørsmål for å vekke dem litt igjen. Spør i vei!

No comments: